Skip to main content

Datum/Tid
2019-11-14 - 2019-11-16
08:00 - 20:00


60 år har gått sedan Sydljus, eller Sydsvenska Belysningssällskapet som vi formellt heter, startades. För att fira detta riktigt ordentligt ger vi våra medlemmar nu chansen att följa med på en fullspäckad inspirationsresa till Helsingfors.

Resan äger rum i den mörka novembermånaden mellan torsdagen den 14/11 – lördagen den 16/11 nu i höst.

Mer info om program, transfer och boende m.m. kommer att läggas upp på hemsidan löpande. Det finnas ett begränsat antal platser.

 

Sydljus i Helsingfors_ etapp 3_1

 

Preliminärt program

Torsdag den 14:e november

Samling kl.7.10 med avresa från Malmö C, via flyg från Kastrup till Helsingfors. Besök på Fazer huvudkontor, lunch, incheckning på hotell Arthur i centrala Helsingfors, besök på ett par publika arkitektur-/belysningsprojekt i centrum, middag, kvällsrunda.

 

Fredag den 15:e november

Frukost, besök på ett par publika arkitektur-/belysningsprojekt i centrum, lunch, besök med guidning från LDC, LightingDesignCollective, på UPM, Fortum och Silo 468, middag, kvällsrunda med focus på utomhusinstallationer.

Länkar till ett par av LDC:s projekt som vi kommer att besöka: https://vimeo.com/316420223 , http://www.ldcol.com/286/silo-468/

 

Lördag den 16:e november

Frukost, egentid i Helsingfors, lunch, besök på Alvar Aalto Studio och hem, hemresa med flyg från Helsingfors till Kastrup, och därefter till Malmö C, med ankomst ca: kl.19.00.

 

Mötet innefattar resor med start och slut vid Malmö C, två övernattningar på hotell, frukost, lunch och middag med måltidsdryck, inträden samt till viss del extern guidning.

Mötesavgift totalt  2.900kr/person (avser del i dubbelrum).

Enkelrum, samt flerbäddsrum finns som tillval mot kostnadsändring.

 

Sydljus i Helsingfors_ etapp 3_2

 

Anmälan

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig gärna så snart som möjligt då det underlättar vår planering och bokning av flyg, sista anmälningsdag är den 11:e oktober.

Vi skickar sedan ut en personlig bekräftelse, och därefter uppgift om hur förskottsinbetalning om 1.000kr ska göras, samt att bekräftelse ska skickas åter inom 24timmar, så vi kan boka flygbiljett. För företag finns det möjlighet att få faktura på hela beloppet, men även här ser vi att man gör betalningen rätt omgående och skickar bekräftelse.

Eventuellt resterande belopp ska vara Sydljus tillhanda senast den 1:e nov.

Resan anordnas för redan medlemmar/företagsmedlemmar i Sydljus. Då vi som ideell förening inte har möjlighet att erbjuda reseförsäkring, får varje deltagare själv stämma av så att man har nödvändiga försäkringar via hemförsäkring/sitt företag.

 

Kontaktpersoner:

Sanna Lindberg, sanna.lindberg@tengbom.se

Tobias Olsson, tobias.olsson@sweco.se

Ingvar Eriksson, eriksson.ingvar@gmail.com

 

Sydljus i Helsingfors_ etapp 3_3