Malmö Live, stadens nya tillskott – FULLBOKAT

Detta evenemang är tyvärr fullbokat. Vi tillämpar nu kölista. Maila kontakt@sydljus.se för att få en plats på kölistan.

Välkomna till Malmö med Sydljus. Vi kommer att få en överblick och rundtur kring konserthuset, kongressen och hotellet. Vi tar även en titt kring den omkringliggande yttermiljön. Självklart kommer vi att äta en bit mat ihop däremellan.

I hjärtat av Malmö centrum har stadens nya stolthet Malmö Live vuxit fram. Sydljus erbjuder en möjlighet att få ta en närmare titt på detta omtalade och uppskattade projekt. Förutom att Malmö har fått fantastiska nya förutsättningar i form av konserthus, kongress och hotell, så är alla dessa funktioner paketerade i en väldigt intressant arkitektur som inte går någon förbi. Följ med Sydljus för att under trivsamma former ta en liten rundtur och titt på vad som döljer sig bakom dörrarna.

Program:
16:30 samling vid den vita skulpturen vid kanalen.
Staty malmö live

Vi inleder med att titta på konserthuset under fastighetsansvariga Mikael Dervings regi. När vi har förkovrat oss i denna fantastiska miljö så kommer vi att fortsätta visningen in i kongresshallen. I dessa lokaliteter kommer Michael Steinert och Roger Lundborg från Develcon att berätta om ljusinstallationer. Härefter får vi en rundtur och visning av det nya Clarion hotellet. Efter att ha arbetat upp en bra aptit beger vi oss runt 18:30 för middag på Hamnmästarens restaurang på Anna Linds Plats. Här väntas mat som lagats ”low and slow”, dvs olika långkok som varit igång sedan de tidiga morgontimmarna. Med påfylld energi avrundar vi kvällen med en visning av Rasmus Astrup SLA i från Danmark av Malmö Live yttre miljöer.
Avslutning ca 21:00

Adress: Fiskehamnsgatan / Dag Hammarskjölds Torg.
Pris: 150:- för medlem, 300:- icke medlem.

Sista anmälningsdag: 11 sep. men anmäl dig gärna tidigare, det underlättar vår planering och säkerställer plats.
Vid återbud senare än den 14 sep. faktureras full avgift.
Återbud meddelas till Rolf Tallberg (se adress nedan)
Anmäl dig nedan. Ange om faktura eller vegetarisk kost önskas
Kontaktpersoner:
Rolf Tallberg rolf.tallberg@glamoxluxo.com
Jacob Lejdstöm jle@flos.se

Styrelsen för Sydljus hälsar alla hjärtligt välkomna

Malmö live Rubrik bild

Malmö Live ingress bild