Ljusteamet på Lights In Alingsås, 8 oktober

Datum/Tid
2015-10-08 - 2015-10-09
15:00 - 01:30


Välkomna till extramöte med Sydljus. Vi reser gemensamt upp till Alingsås för en eftermiddag med seminarier på teamat hållbarhet som avslutas med en rundvandring på ljusslingan och samkväm med kollegor i branschen.

Torsdagen den 8 oktober kl 15.00 bjuder Ljusteamet på en eftermiddag och kväll i samband med Lights in Alingsås. Lotta Mattsson (Tindra Design), Johan Lidström (JLC), Jeanette Guttenberg (Raw Life Educator) och Johan Röklander (WSP) kommer att hålla föredrag om begreppet HÅLLBARHET kopplat till ljusplanering. Under kvällen tas du med på en guidad tur till årets ljusinstallationer. Kvällen avslutas med en gemensam middag kl 21.00 på Estrad i Alingsås där även några leverantörer visar sina senaste produkter.

Årets LIA bjuder på en resa genom ljusets utveckling genom tiden som tema. The Evolution of Light! 7 internationella ljusdesigners från IALD har tillsammans med 60 ljuselever skapat fantastiska ljusinstallationer på temat längs ljusslingan. Anna Sbouko från Grekland, Kevan Shaw från Skottland, Robert Corradini och Marco Palandella från Italien, Reinhard Germer från Österrike, Katja Winkelmann från Tyskland, Andrea Hartranft från USA samt Vivi Katarina Hennig från Sverige.

Slingan bjuder även på 5 stycken extrainstallationer på temat utförda av Bertil Göransson och Johan Moritz.

Program:
11:00            Avresa från Malmö från Slagthuset

15:00            Seminarier på Estrad i Alingsås med efterföljande rundvandring på ljusslingan.

21:00            Middag på Estrad

22:00            Avresa mot Malmö

01:30            Prel. Beräknad tid åter i Malmö

 

Adress:        Estrad Arena, Bryggaregatan 2, 441 30 Alingsås
Datum:         8 oktober
Pris:              200:- för medlem, 350:- icke medlem.

Transport:    Resan kommer att ske antingen med buss om vi blir så många så det krävs eller med erforderligt antal personbilar.

Sista anmälningsdag: 6 oktober. men anmäl dig gärna tidigare, det underlättar vår planering och säkerställer plats. Antalet platser på seminariet är begränsat så det är viktigt att du anmäler dig så snart som möjligt. Meddela även ev. allergier.

Vid återbud senare än den 6 oktober faktureras full avgift.

Återbud meddelas till Rolf Tallberg (se adress nedan)

Anmäl dig nedan. Ange om faktura eller vegetarisk kost önskas

Du får automatisk bekräftelse på din anmälan.

Kontaktpersoner:
Rolf Tallberg  rolf.tallberg@glamoxluxo.com
Ingvar Erikson  eriksson.ingvar@gmail.com

Styrelsen för Sydljus hälsar alla hjärtligt välkomna

Bild_1